In januari 2007 heb ik Faam Communicatie opgericht. Vanuit Faam Communicatie heb ik mij verder ontwikkeld tot senior communicatieadviseur voor met name overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincie en politie. 

Al sinds het begin van mijn communicatiecarriere heb ik ook veel schrijfopdrachten uitgevoerd. En met heel veel plezier. Eind 2018 heb ik toch besloten om hier geleidelijk mee te stoppen. Na ruim twintig jaar ervaring als tekstschrijver wilde ik mij meer focussen op het advieswerk. 

Vooral het werken binnen projectteams vind ik interessant en uitdagend. Het vraagt om een pro-actieve houding zowel richting eigen projectteam als richting externe stakeholders. En het is veelzijdig: je bent tegelijkertijd strategisch adviseur, netwerker en regisseur. 

Sinds maart 2017 maak ik als strategisch onderdeel uit van het projectteam rond de energietransitie in de regio Drechtsteden. Behalve dat we een geweldig team hebben, vind ik ook het onderwerp interessant. Het onderwerrp is bovendien uiterst actueel: er staat vrijwel dagelijks iets over in de media. 

 

 

 

Ook zin om te schrijven?


Download mijn gratis
E-book ‘Zin in zakelijk schrijven’