Over Jeanette

In 1995 heb ik de overstap gemaakt van loondienst naar het zelfstandig ondernemerschap. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik heb door de jaren heen voor uiteenlopende bedrijven gewerkt. Op mijn LinkedIn profiel vind je een chronologisch overzicht. Sinds 2007 werk ik onder de naam Faam Communicatie, vanuit Bleiswijk. Behalve de vrijheid die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt, vind ik het ook een geweldige manier om bij verschillende bedrijven binnen te kijken en nieuwe mensen en methodes te leren kennen.

Mijn stijl

Als zelfstandig professional vind ik het belangrijk om een nieuwe dimensie toe te voegen aan bestaande teams of -afdelingen. Ik zet graag mijn tanden in een complex communicatievraagstuk, het liefst rond een onderwerp met maatschappelijke relevantie. Mijn manier van werken is flexibel, enthousiast en resultaatgericht.

Mijn sterke punten:

  • Ik presteer het best op het snijvlak van beleid en uitvoering (niet alleen denken maar ook doen).
  • Door mijn ervaring als tekstschrijver kan ik beleidsstukken snel omzetten naar een heldere, vlot leesbare tekst.
  • Ik ben een netwerker pur sang.

Maatschappelijk betrokken

Naast mijn betaalde werk zet ik mij graag vrijwillig in voor een vereniging, netwerk of ander goed doel. Zo stond ik in 2006 aan de wieg van NOOVA, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers in het Oostland. Van 2015 tot 2020 was ik voorzitter van de Stichting Vrienden van Hospice Lansingerland. De stichting heeft als doel om fondsen te werven voor Hospice Lansingerland, een prachtige instelling waar terminaal zieke mensen liefdevol worden verzorgd tijdens hun laatste levensfase.