Communicatieadviseur

Communicatie is een vakgebied waarin ik me zeer thuisvoel. Ik vind niets leuker dan de interne en externe communicatie van een bedrijf of organisatie in kaart te brengen en te verbeteren.  De laatste jaren werk ik ook steeds vaker voor projecten binnen organisaties.

Als communicatieadviseur heb ik de afgelopen jaren gewerkt voor bedrijven, gemeentes, provincie en politie. Lees mijn blogs voor meer informatie over mijn opdrachtgevers.

Zelfstandig ondernemer

In 1995 heb ik de overstap gemaakt van loondienst naar het zelfstandig ondernemerschap. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik heb door de jaren heen uiteenlopende bedrijven gehad. Op mijn LinkedIn profiel vind je een chronologisch overzicht. Sinds 2007 werk ik onder de naam Faam Communicatie, vanuit Bleiswijk. Behalve de vrijheid die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt, vind ik het ook een geweldige manier om bij verschillende bedrijven binnen te kijken en nieuwe mensen en methodes te leren kennen.

Leren en inspireren

Zeker als zelfstandig professional is het zaak om bij te blijven op je vakgebied. Daarom volg ik regelmatig een training, cursus of korte studie. Ondanks dat het vaak best veel tijd kost, krijg ik er altijd weer nieuwe energie van. 

Maatschappelijk betrokken

Naast mijn betaalde werk zet ik mij graag vrijwillig in voor een vereniging, netwerk of ander goed doel. Zo stond ik in 2006 aan de wieg van NOOVA, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers in het Oostland. Ook ben ik bestuurslid geweest van VNO-NCW Oostland. Sinds juni 2015 ben ik voorzitter van de Stichting Vrienden van Hospice Lansingerland. Ons doel is om fondsen te werven voor het hospice, dat sinds 2011 terminaal zieke mensen verzorgt, tijdens hun laatste levensfase. We organiseren activiteiten om het hospice onder de aandacht te brengen van potentiële sponsoren en zo geld binnen te halen. 

Hospice Lansingerland Dictee workshopbloggen

Ook zin om te schrijven?


Download mijn gratis
E-book ‘Zin in zakelijk schrijven’